• Klanten geven ons een 9/10
  • 10.000+ tevreden klanten
  • 30+ jaar ervaring
Een stralende vloer in huis

Vloer polijsten

In gebruik zal natuursteen helaas altijd doffer worden en haar glans verliezen. Door natuursteen met regelmaat te polijsten wordt alle oppervlakkige schade weggepoetst om de steen weer terug te brengen in haar oorspronkelijke stralende staat.

Neem contact op

Een van de behandelingen waarin we bij Floorcare gespecialiseerd zijn is het polijsten (ook wel ‘zoeten’ genoemd) van natuursteen. Wanneer je ervoor kiest je vloer te laten polijsten ben je ervan verzekerd dat deze er weer als nieuw uitziet en dat resultaat ook lange tijd behoudt. 

Vrijwel alle soorten natuursteen kun je laten polijsten. Voor elk soort natuursteen beschikken wij over de juiste materialen en apparaten. Onze in-house experts hebben alle soorten natuursteen inmiddels voorbij zien komen en hebben jarenlange ervaring met deze techniek.

 

Vloer polijsten

Wil je er zeker van zijn dat jouw vloer er altijd stralend uitziet? Dan kun je bij ons ook periodieke contracten afsluiten. Wij zorgen er voor dat er regelmatig onderhoud wordt verricht zodat jouw vloer haar pracht en praal niet verliest.

Wij komen graag bij u langs voor een inspectie en taxatie van uw vloer, aanrechtblad of badkamer.

Benieuwd naar al onze diensten?

Naast het polijsten van uw vloer bieden wij meerdere diensten aan. Lees meer over uw vloer reinigen middels dieptereiniging, kristalliseren, cementsluier verwijderen en voegen kleuren.