• Klanten geven ons een 9/10
  • 10.000+ tevreden klanten
  • 30+ jaar ervaring

Onpartijdig advies

Voordat besloten wordt wat er precies moet gebeuren, voorziet Floorcare ook in advies over jouw natuursteen problemen en ideeën.

Onpartijdig en vrijblijvend natuursteen advies

Hoewel we maar al te graag onze handen gebruiken om jou natuursteen weer in topstaat te brengen, gebruiken we ook graag onze hoofden. Samen met jou kijken we dan ook graag naar de oplossingen en manieren waarop jouw natuursteen probleem het beste kan worden opgelost. En dit natuurlijk altijd volledig onpartijdig.

Waarom advies over natuursteen?

Als iets kapot gaat zal de eerste reactie altijd direct zijn om te repareren. Daar waar natuursteen een gevoelig en bovenal complex product is, zijn er een er altijd een aantal belangrijke vraagstukken die beantwoord moeten worden voordat aan het werk gegaan kan worden.

Is het verstandig enkel het beschadigde oppervlakte te repareren, het gehele oppervlakte op te knappen of is de beschadiging zo ernstig dat volledige vervanging is vereist? Hoewel kleine beschadigingen vrijwel altijd zijn op te lossen en advies dus niet altijd uitgebreid hoeft te zijn, doen we dit graag om alle verwachtingen en mogelijkheden op tafel te hebben.

Advies bij onderhoudstrajecten

Natuursteen komt voor in allerlei vormen en wordt op locaties ook altijd anders gebruikt. Zijn er bepaalde omstandigheden die een vloer sneller laten slijten zoals een looproute of zit element? Of is het natuursteen in de buurt van water waardoor dit invloed kan hebben op het oppervlakte?

Voor elk project, type natuursteen en gebruik hiervan zal een specifiek advies voor onderhoud benodigd zijn. We denken graag met je mee in het vinden van de best mogelijke oplossing om jouw natuursteen te onderhouden op een manier die geschikt is voor de specifieke situatie.

Interesse in advies?

Kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze natuursteen experts. Ze bespreken je problemen en ideeën graag en staan klaar om actief mee te denken aan een passende oplossing.