Het repareren van grote en kleine schade

Granito vloer repareren

Natuursteen is een product dat zich makkelijk laat repareren. Floorcare is gecertificeerd specialist in het repareren van natuursteen, zo ook granito. Na onze reparatie is uw stenen oppervlak weer als nieuw.

Neem contact op

In de jaren 30, 40 en 50 werden er in veel woningen in Nederland granito vloeren gelegd. Het overgrote deel van de nieuwe generatie bewoners van deze karakteristieke woningen heeft er gelukkig voor gekozen deze vloeren te laten liggen. Tijdloos, maar omdat de vloeren vaak erg oud zijn kan het zijn dat vloeren beschadigt zijn. Gelukkig kunnen we granito tegenwoordig goed repareren. 

Zowel kleine als grote schade aan een granito vloer kan op verschillende manieren worden gerepareerd. Zo zijn we bij Floorcare expert op het gebied van spotrepair. Hierbij wordt schade enkel plaatselijk gerepareerd.

 

Granito vloer repareren

De meest kostenbesparende manier om een granito vloer te repareren kan door middel van spotrepair. Hierbij wordt de schade enkel lokaal gerepareerd. Omdat de vloer hierbij niet vervangen hoeft te worden, kan de reparatie snel en betaalbaar worden uitgevoerd. Wil jij weten of we schade aan jouw vloer kunnen fixen middels spotrepair? Neem dan contact met ons op.

Naast de spotrepair techniek, kunnen we gaten en schuren ook op andere manieren opvullen en/of herstellen.

Oppervlakkige schade aan de vloer

Heeft jouw vloer oppervlakkige schade zoals krasjes en oneffenheden? Dan kunnen we een granito vloer ook polijsten. Hierbij wordt het oppervlak geschuurd waardoor krassen en oneffenheden verdwijnen. Dit doen we met professioneel apparatuur dat is voorzien van zeer fijne diamantschijven. Je vloer is hierna weer als nieuw en straalt als nooit te voren.